Морква АССОЛЬ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.83 [3 Голоса (ів)]

 Відмінний смак, висока врожайність і товарність коренеплодів


Ассоль - Ранній сорт моркви. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 65-70 днів. Характеризується ранній сорт моркви Ассоль одночасним формуванням врожаю, що дозволяє отримати пучкову продукцію в ранні терміни.

Коренеплоди у сорта Ассоль циліндричної форми, тупокінцеві з гладкою поверхнею, довжиною 14-16 см і масою 75-150 г. Поверхня - помаранчевого, м'якоть - яскраво-помаранчевого кольору, соковита, з відмінними смаковими якостями і високим вмістом каротину. Серцевина коренеплоду моркви Ассоль - невелика. Характерною особливістю моркви сорту Ассоль є висока врожайність - 60-70 т/га, товарність і дружне формування врожаю. Добрими попередниками під моркву є: капуста, огірки, цибуля, бобові культури, озимі. Рекомендуємо висівати моркву після культур, під які вносилися органічні добрива. Безпосередньо під моркву внесення органіки не бажано. Щоб отримати ранню продукцію або продукцію на переробку, посів насіння раннього сорту моркви Ассоль слід проводити при першій  можливості виходу в поле (кінець березня - початок квітня). Оптимальною схемою для вирощування ранньої моркви Ассольє: (15+15+15+15) х 2,5-3,0 см, або (50+10+27+10+27+10+27) х 2,5-3,0 см. 

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.