Цибуля КРИМСЬКИЙ СОЛОДКИЙ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

 Відмінні смакові та товарні якості 


Кримський солодкий - Середньостиглий сорт. Вирощується в однорічній культурі з сівка. Вегетаційний період 90-100 днів від сходів до масового вилягання пера.

Рослини середньої сили росту, з темно-зеленим листям, вкриті восковим нальотом. Товарні цибулини сорту Кримський солодкий плоско-округлі, середнього розміру, масою 120-160 г. Забарвлення сухих лусок - фіолетове і темно-фіолетове, якість - відмінна. Соковиті луски білі з фіолетовим забарвленням епідермісу. Смак цибулі  - солодкий, зі слабогострим присмаком. Придатний для зберігання ( 3-4 місяці). Урожайність цибулі Кримський солодкий - 60-70 т / га (залежно від погодних умов та умов вирощування). Рекомендуємо вирощувати безпосередньо висіваючи в грунт, або через розсаду (касетная технологія). Норма висіву насіння становить 4-5 кг/га . Кількість рослин на гектар має становити близько 0,5-0,7 млн. При рівномірному стоянні рослин процес дозрівання, механічні обробки в полі, прибирання та сушка полегшуються. Найбільшу кількість вологи цибуля споживає в період інтенсивного росту цибулини до вилягання пера. Збирання слід починати після вилягання 80-90% пера.