Редиска КАРБОНА

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

Ранній сорт редису, не схильний до трухлявіння та стеблоутворення


Карбона - Ранній сорт круглого редису (по типу "Сора"). Період від сходів до технічної стиглості 25-30 днів.

Коренеплоди раннього сорту редису Карбона - округлі, в діаметрі 4-5 см, масою 25-35 г, з гладкою поверхнею, яскраво-червоного кольору, з привабливим товарним виглядом. М'якоть біла і біло-рожева, щільна, приємна на смак, слабогостра. Бадилля у редиски Карбона середніх розмірів. Придатна для раннього посіву насіння у відкритому і закритому грунті. Для прискорення дозрівання редиски, відразу після посіву грунт накривають плівкою або агроволокном. В період утворення першого листка при необхідності формують густоту рослин. Коренеплоди раннього редису сорту Карбона не утворюють порожнеч при тривалому перестої. Сорт Карбона відрізняється високою врожайністю (60-75 т/га), придатний для одноразового збору. Для отримання конвеєрної продукції навесні, редис Карбона висівають в декілька строків з інтервалом в 7-10 днів. Редис - вологолюбна культура, тому його слід поливати невеликими нормами через 4-5 днів. Рекомендовані схеми висіву, при вирощуванні на крапельному зрошенні, такі: 70+8+8++8+8+8 х 4-5 см. При поливі дощуванням схеми змінюються: 6 х 6 см,  6 х5 см,  6 х 7 см. Рекомендована густота стояння  - 4-6 млн. рослин/га.

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.