Салат листовий (латук) НАСКО 725

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.83 [3 Голоса (ів)]

Ранній сорт салату з високими показниками якості і високою врожайністю


Наско 725  - Ранній сорт салату. Ідеально відповідає вимогам свіжого ринку. Утворює підняту розетку великого розміру з дрібно-кучерявого листя.

Сорт раннього салату Наско 725 цінується за високу стійкість до стрілкування, тривалий період споживання і відмінний зовнішній вигляд. Салат Наско 725 можна вирощувати розсадним способом або висіваючи насіння безпосередньо в грунт. В останньому випадку ряди розташовуються на відстані 30-45 см, а насіння висівають через 3-5 см на глибину 0,5-1 см. Коли у сходів утворюються 4-5 листків, салат проріджують, залишаючи рослини на відстані 15-20 см . Салат - холодостійка (сходи витримують температуру до -3...-5 °С), світло- і вологолюбива рослина. Найкраще росте на грунтах з нейтральною реакцією, багатих органічною речовиною. Салат Наско 725 можна вирощувати у відкритому і закритому грунті. У відкритий грунт його зазвичай висівають в кінці квітня - початку травня. Догляд полягає в проріджуванні рослин, розпушуванні грунту, прополюванні, поливах. Найбільш ранній урожай можна отримати, якщо посіяти насіння під зиму (так щоб воно не проросло з осені), а навесні накрити посіви плівковим укриттям.

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.