Технологія вирощування овочів від компанії Наско

Рекомендації по вирощуванню овочів від компанії Наско


Шановні овочівники-аматори та професіонали!

Якщо Ви вирішили відвідати цю рубрику, це означає, що Вас зацікавило насіння компанії Наско і Ви хочете більше дізнатися про вирощування сортів і гібридів овочевих культур. У багатьох з Вас виникають запитання щодо правильності підбору сортів та гібридів, які б ідеально підходили для вирощування у Вашому регіоні. Хочете більше дізнатися про технології обробітку та отримати консультацію кваліфікованих агрономів.

Початківці-овочівники з великим ентузіазмом прагнуть посіяти і виростити буквально будь-яке насіння, яке потрапляє в їхні руки. Однак через рік-два вдалого та невдалого досвіду приходить розуміння, що далеко не всі доступні овочі можна і потрібно вирощувати саме у вашому регіоні. Тому має сенс заздалегідь визначити свої пріоритети і вирішити, скільки і яких овочів вирощувати в наступному сезоні.

Фактори, які впливають на прийняття рішення по вирощуванню овочевої культури:

Вирощування овочів - це інтенсивне і, в прямому сенсі, плідне заняття. Що може зрівнятися зі свіжою та хрусткою (прямо з грядки) продукцією, яка вирощена власними руками?

Да! Ця рубрика для Вас! Тут у Вас буде можливість ознайомитися з короткими рекомендаціями по вирощуванню основних овочевих культур компанії Наско. Поради та рекомендації допоможуть Вам отримати якісний високий врожай з мінімальними витратами. А насіння компанії Наско порадують Вас високими показниками якості та сортової чистоти.





А ви знаєте, що таке Овоч?

Овоч — кулінарний термін, що позначає їстівну частину рослини (наприклад, плід або бульба),  яка не є фруктом, зерном, горіхом, травою або спецією.

 

Овочі підрозділяють на наступні групи:

бульбоплоди— картопля, топінамбур (земляна груша), батат (солодка картопля);

коренеплоди — морква, буряк, ріпа, бруква, редька, редис, петрушка, пастернак, селера, хрін;

капустяні — капуста білокачанна, червонокачанна, савойська, брюссельська, цвітна, кольрабі, броколі;

цибулеві — цибуля ріпчаста, цибуля зелена, цибуля-порей, часник;

прянні — кріп, естрагон, чабер, базилік, майоран;

 плодові:

гарбузові — гарбуз, кабачки, огірки, кавун, диня, патисони;

томатні — томати, баклажани, стручковий перець;

бобові — горох, боби;

зернові — цукрова кукурудза;

десертні - артишок, спаржа, ревінь.