Редис ранній Опус

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

Редис ранній, сорт Опус


 



 

 Редис ранній Опус в професійній упаковці по:

  • 50 г, 
  • 100 г,
  • банка 500 г,
  • під замовлення мішок по 5 кг.
*Компанія Наско залишає за собою право вносити зміни поточної інформації (фракції, партії, дати зберігання), розміщеної на лицьовій стороні пакету або банки, без попереднього повідомлення.

Коротка характеристика раннього сорту редису Опус:

  • Вегетаційний період - 25-30 днів.
  • Форма коренеплодів - кругла та еліптична. 
  • Діаметр коренеплодів - 4-5 см.
  • Поверхня коренеплодів - яскраво-червоного кольору. 
  • М'якоть коренеплодів - білого кольору, щільна, соковита, слабогострого смаку.
  • Середня вага коренеплодів - 20-35 г.
  • Бадилля - середніх розмірів.
  • Урожайність коренеплодів - 50-65 т/га. 
  • Густота стояння рослин раннього редису сорту Опус - 4000-6000 тис. росл./га.

Більш детальну інформацію по ранньому сорту редису Опус Ви знайдете в розділі "Продукція" - Редиска Опус

У професійній серії насіння компанії Наско - відкаліброване, що дозволяє при посіві насіння використовувати сівалки точного висіву і відповідно економити на посівному матеріалі .

З рекомендаціями по вирощуванню редиса Ви можете ознайомитися в рубриці "Рекомендації" - Рекомендації по вирощуванню редиски від компанії Наско

 

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.